Clipiri

191 194 199 200 201 202 203 204 212 214 215 218 222

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Clipiri

  1. nelucraciun zice:

    Dar ce fel de ludai sunt in imaginea a doua? In cea de-a patra recunosc simpaticul soi dobrogean de tomate, dulce-dulce, iar in cea de-a noua vad ca mai cultiva cineva napi adevarati, nu topinambur. Pana la venirea cartofilor pe meleagurile europene, napii si barabulele au fost pe primul plan al alimentatiei oamenilor, dupa cereale si varza. Acum le vezi doar la gradinarii experimentatori!

    • Bună ziua, domnule Crăciun. Ca întotdeauna, onorată de vizita dvs!
      Uitați ce zice doamna Mona Petre (autoarea blogului „Ierburi uitate”) despre acest dovleac:
      „Mona Petre: Varietatea heirloom Marina di Chioggia. Este un dovleac vechi, originar de pe coasta Chioggia a Italiei (aflată în nordul Mării Egee). Se pretează la multe modalități de preparare: copt (în cuptor sau pe grătar), în supă cremă, în mâncăruri, salate și plăcinte”.
      Aprecierea dvs. mă măgulește dar sunt mai mult decât începătoare în domeniu!
      Un week-end plăcut să aveți!

  2. nelucraciun zice:

    Incepatori sau avansati, nu toti experimenteaza! Multi raman la speciile si soiurile obisnuite.

  3. Mirelun zice:

    Al doilea sezon de Pack Choi. La mine îl molfăie melcii. 🙂
    Muștarul roșu e grozav de bun, îmi place și mie mult. O duminică frumoasă Mi !

    • Ahaaaa, deci ai melci zdraveni! Sper că ai semănat și în solar, să nu lași melcii flămânzi peste iarnă! 🙂
      O duminică însorită îți doresc, să se bucure de lumină și căldură florile acelea splendide pe care ni le-ai arătat în postare!

Comentariile sunt închise.